FotbollXtra

XTRA: Norlla Amiri får chansen i Brann

LBK:s Norlla Amiri är ett intressant namn för många klubbar. I våras avslöjade vi AIK:s intresse och enligt nya uppgifter till FotbollXtra vill nu norska Brann titta närmare på talangen.
– Att jag får chansen är en dröm som går i uppfyllelse, säger 20-åringen till FotbollXtra.

Enligt vad FotbollXtra erfar vill Brann, som inför den här säsongen värvade Erdin Demir från Trelleborgs FF, titta närmare på en annan svensk talang. Därför har klubben beslutat om att låta Norlla Amiri få träna med laget på måndag och tisdag.
– Det stämmer, säger Nima Modyr, scout och spelaransvarig för Global Soccer Management, till FotbollXtra.

Norlla Amiri tillhör agenten Patrick Mörk och Global Soccer Management och vill tacka agenturen för deras stöd. Han vill även skänka ett stort tack till den nuvarande klubben.
– Jag har haft turen och spelat i en bra klubb, Lunds BK. Tränarna (Nils-Erik Persson och Ola Severin) och lagkamraterna har alltid stöttat och gett mig självförtroende för att bli en bättre fotbollsspelare. Utan dem hade jag inte fått den chansen som jag får nu. (Patrick) Mörk och Nima (Modyr) har även de skött det hela mycket professionellt.

20-åringen har hektiska dagar framför sig. Under lördagen spelade han seriematch med Lunds BK i Division 1 Södra. Idag (läs söndag) åker han till Norge.
– Hade möjligheten att åka dit förra året som inte blev av, men nu får jag chansen. Det går rätt fort när det väl händer, säger Norlla Amiri.

Hur går tankarna?
– Det är en stor erfarenhet, att jag får chansen vid den här åldern. Det är en dröm som går i uppfyllelse. Något jag drömt om under hela mitt liv.

Vad är dina styrkor som fotbollsspelare?
– Att gå en mot en, dribbla och ställa till det för motståndarna.

Och dina styrkor som person?
– Är ödmjuk och har stor drivkraft för att komma dit jag vill.

Hur skulle du reagera om Brann vill behålla dig och skriva proffskontrakt?
– Norska ligan har en hög nivå, så det skulle vara svårt att tacka nej till Tippeligan. Jag vill ju verkligen det här.

Publicerades 2012-06-10 00:09

Kommentarer

Lämna ett svar

Din E-postadress publiceras ej. Obligatoriska fält är markerade *.


Senaste från bloggen
XTRA-TV

HIF-fansens bengalhav i derbyt

Skånederby - Rökbomber - MFF

Tifo AIK - Djurgårdens IF