FotbollXtra

DÃ¥ligt BP-spel trots seger

Ingen stark insats men ett sent ledningsmål gav Brommapojkarna segern mot Hammarby.
– Vi hade riktigt svårt att komma upp i något bra spel, men starkt av oss att ändå vinna, säger Roberth Björknesjö till FotbollXtra.

GRIMSTA. Det märktes att fredagens hemfärd från träningslägret i Cypern satt i benen. I första halvlek skapade Brommapojkarna oerhört få målchanser.
– Passningsspelet vi visade upp då var riktigt dåligt, säger BP-tränaren.

Trots det tog hemmalaget ledningen efter en tilltrasslad situation, där gästerna inte kunde få bort bollen. Jacob Une Larsson nickade in ledningsmålet. Men BP hade fortsatt svårt att skapa någonting.
– Först i andra halvlek börjar vi hitta in i matchen, men vi kommer aldrig riktigt upp i någon bra standard. Ändå jobbar vi på bra hela matchen och visar stark moral, säger Björknesjö.

Allsvenska nykomlingens två nyförvärv, Andreas Haddad och Nicklas Bärkroth, fick speltid efter att ha blivit tillgängliga för spel på nytt. Något som gjorde Roberth Björknesjö glad.
– Vi skapade inte speciellt mycket, men bara att vi kunde spela med dem i 60 minuter betyder väldigt mycket. De är viktiga för oss.

Hammarbys kvittering kom på straff. Men det blev ytterligare ett ledningsmål för BP. Det var Gustav Sandberg Magnusson som sköt in segermålet i slutminuten.
– En seger är alltid en seger oavsett hur spelet har sett ut. Det vi kan ta med oss är att vårt försvarsspel börjar se bättre ut, säger Björknesjö.

Relaterade artiklar

DÃ¥ligt BP-spel trots seger...
Publicerades 2013-03-10 23:00

Kommentarer

Lämna ett svar

Din E-postadress publiceras ej. Obligatoriska fält är markerade *.


Senaste från bloggen
XTRA-TV

HIF-fansens bengalhav i derbyt

Skånederby - Rökbomber - MFF

Tifo AIK - Djurgårdens IF