FotbollXtra

Foto: Peter Jonsson

Besara: ”Vi står för en stark insats”

Hammarby dominerade stora delar av matchen. Ändå blev det förlust med 2-1 mot Brommapojkarna. Trots förlust var mittfältaren Nahir Besara nöjd med sitt lag.
– Stundtals spelar vi riktigt fin fotboll, säger han till FotbollXtra.

STOCKHOLM. På ett soldränkt Grimsta IP tog Brommapojkarna emot Hammarby. Gästerna var de som stod för bäst spel matchen igenom, men lämnade planen med en förlust efter mål i slutminuten. En av Hammarbys nyförvärv inför säsongen, Nahir Besara, var ändå nöjd med lagets insats.
– Vi spelar riktigt bra i dag (läs söndag), tråkigt bara att vi förlorade, säger Hammarby-mittfältaren.

Besara gjorde sina första 90 minuter för säsongen och var nöjd med sin egen insats på mittfältet.
– I slutet var jag riktigt trött. Men det känns riktigt bra att få göra en hel match och jag tycker att jag gör det bra på mittfältet. Eller hela laget gör en stark insats.

Hammarby startade matchen starkt. Därför kom 1-0 till BP något överraskande i den 26:e minuten. Gästerna jobbade sig tillbaka. Kennedy Bakircioglü kunde kvittera på straff åtta minuter efter ledningsmålet och efter kvitteringen radade Hammarby upp chanser, men lyckades inte få in bollen.
– Vi hade svårt att få in bollen i dag. Egentligen spelar det ingen roll i en träningsmatch utan det är i premiären som vi ska sätta våra chanser, säger Nahir Besara.

Länge såg matchen ut att sluta 1-1 men i 90:e minuten kom segermålet för BP, en riktig kalldusch för gästerna.
– Tråkigt att vi inte kunde hålla i. Överlag står vi för en stark insats både försvarsmässigt och i anfallet, känns bra inför säsongen, avslutar Besara.

Publicerades 2013-03-11 13:49

Kommentarer

Lämna ett svar

Din E-postadress publiceras ej. Obligatoriska fält är markerade *.


Senaste från bloggen
XTRA-TV

HIF-fansens bengalhav i derbyt

Skånederby - Rökbomber - MFF

Tifo AIK - Djurgårdens IF